Wat wij doen

Van Vugt solar montage biedt oplossingen voor een volledige zonnepaneelinstallatie. Wij bieden maatwerk advies aan huis gericht op jouw woning, verbruik en wensen. Hieronder leggen wij uit hoe we tot een tevreden resultaat komen!

Persoonlijk advies

Jij hebt interesse in zonnepanelen. Wij maken een afspraak en komen bij je thuis langs om jouw wensen en behoefte vast te stellen. Vanuit jouw wensen en de mogelijkheden maken wij een offerte.

Aanschaf

Binnen een kort termijn gaan we aan de slag. Wij bestellen en leveren hoogwaardige zonnepanelen, omvormers en montagemateriaal. Wij zorgen voor het totaalpakket, zodat jij je nergens druk om hoeft te maken!

Montage

Van Vugt Solar montage werkt uitsluitend met ervaren monteurs. Zo maken we jouw installatie vaak binnen een dag gereed! Hierdoor kun jij snel genieten van je eigen opgewekte zonnestroom.

Voorbeelden van ons werk

Hieronder een greep uit het werk dat wij in het verleden gedaan hebben voor tevreden klanten!

Neem contact op voor een offerte!

Benieuwd wat zonnepanelen voor jou kunnen betekenen? Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen vrijblijven contact op. Je kunt ook een mailtje sturen naar info@vanvugtsolarmontage.nl